Hőszigetelés Siófok

Szobafestés

Gipszkartonozás

Referenciáink

Vissza a főoldalra

 

06-70/88-1310-8

Hőszigetelés Siófok - Hőszigetelés árak Siófok

Vállaljuk családi házak, lakó épületek, iskolák, óvodák, irodaházak stb. utólagos hőszigetelését garanciával Siófokon és környékén! Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Vállalkozásunk utólagos hőszigeteléssel foglalkozik Siófok és vonzáskörzetében mely hőszigetelés technológiákkal komoly fűtési energiatakarékosság és pénz spórolási lehetőség adódik a siófoki háztartások számára.
Az általunk végzett szigetelés, hőszigetelés, falszigetelés megoldásokkal jelentős mértékben csökkentjük az adott családi ház vagy lakóház fűtési számláját illetve a bentlakók komfort érzetét!

Természetesen az utólagos hőszigetelés rendszerek telepítése előtt minden esetben egy helyszíni szemle során szemrevételezzük a falak állapotát szükség esetén hő kamerás méréseket végzünk illetve megvizsgáljuk nincs-e csőrepedés, páralecsapódás vagy általános nedvesedés.
A szemrevételezést követően teszünk javaslatot, hogy milyen hőszigetelő rendszer, technológia kerüljön kiépítésre ami garantálja a kedvező hőérzetet és a megfelelő mikroklímát.

Szigetelés Siófok

Munkatársaink segítenek Önnek a szakmai kérdések megválaszolásában, illetve a helyes vastagságú hőszigetelő rendszer kiválasztásában is mely szigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetővé.

Hőszigetelés típusok termékfajták alapján:
- EXPANDÁLT POLISZTIROL: EPS
- GRAFITOS EXPANDÁLT POLISZTIROL
- FORMAHABOSÍTOTT EXPANDÁLT POLISZTIROL: FPS
- EXTRUDÁLT POLISZTIROL: XPS
- POLIURETÁN HABOK: PUR/PIR

A hőszigetelési anyagok felhasználási területei a következők:
Pince fal, Homlokzat (fal), Könnyűszerkezetes fal. Mindegyik esetben alaposan meg kell vizsgálni a fal vízfelvételi tulajdonságát, páratechnikai tulajdonságát lélegzését.

Legyen szó új vagy akár felújítandó siófoki vagy környékbeli házról, lakásról munkatársaink szakmai tanácsokkal is a segítségére lesznek a megtervezéstől egészen a kivitelezés végéig, hogy Ön garantáltan olyan szigetelést kapjon mely a minőség és hatékonyság mellett biztonságos és elérhető árú. Felhasznált építési anyagokat a Tüzép Siófok telephelyen vásároljuk!

Hívjon bennünket! 06-70/88-1310-8 vagy keressen elérhetőségünk valamelyikén - klikk ide

Hőszigetelés Székesfehérvár - Hőszigetelés Kaposvár - Hőszigetelés Veszprém - Hőszigetelés Siófok
 

 

Gipszkartonozás | Szobafestés | Hőszigetelés | Főoldal
L-R-L Hőszigetelés Siófok 2012 © Minden Jog Fenntartva.

weboldal készítés Siófok

Leggyakrabban keresett kifejezések: hőszigetelés Siófok, homlokzati hőszigetelés Siófok